Waarom koopt u bij Kleyn Vans?


Ruime, snel wisselende voorraad
Bij Kleyn Vans staan ruim 600 bestelbussen op voorraad. Wekelijks komen tussen de 50 en 100 voertuigen binnen. Ons aanbod omvat alle Europese en Aziatische merken, bouwjaren en prijsklassen.

Gekende kwaliteit
Elk voertuig krijgt bij binnenkomst een technische controle onder toezicht van TÜV. De volledige informatie uit het testrapport wordt standaard bij elke bestelbus meegegeven. Dit noemen wij ‘gekende kwaliteit’.

Garantie op jonge bestelbussen
Relatief nieuwe bestelbussen leveren wij met garantie, eventueel na bijbetaling.

Goed geprijsd
Onze prijzen zijn niet alleen gebaseerd op de kenmerken van de bestelbus, zoals merk, type en bouwjaar. Wij testen elk voertuig uitgebreid en nemen de resultaten mee in de prijsbepaling.

Fatsoenlijk koopmanschap
Kleyn Vans bouwt al ruim negentig jaar aan de relatie met zijn klanten. Het succes hiervan wordt aangetoond door het grote aantal terugkerende klanten.  We nemen alle klachten serieus. Als er sprake is van grote, niet vermelde gebreken zullen we (een deel van) de reparatiekosten vergoeden.

Wij spreken vele talen
Bij Kleyn Vans spreken de verkopers de taal van de klant. Onze website is bovendien geschreven in dertien talen.

Wij verstaan de klant
Door jarenlange ervaring weten de inkopers bij Kleyn Vans als beste wat u als klant zoekt en kopen ze gericht in.

Begeleiding invoer en transport
Wij hebben een gespecialiseerde afdeling die het papierwerk voor u regelt. Door onze wereldwijde aanwezigheid en jarenlange ervaring kunnen we u perfect begeleiden bij het invoeren, registreren en verschepen van voertuigen naar vrijwel elk land ter wereld.

(Export)kenteken snel geregeld
Een kenteken en tenaamstelling zijn bij ons zo geregeld. Dat geldt ook voor exportkentekens. Indien nodig wordt uw aankoop in onze werkplaats voor de export gekeurd.

Vakkundige technische dienstverlening
In onze werkplaats voeren wij Algemene Periodieke Keuringen (APK) uit. Ook voor werkzaamheden aan airco’s en koelmotoren kunt u hier terecht. Met onze expertise en zware hijsmiddelen kunnen wij meerdere bestelbussen voor u op een vrachtwagen of oplegger laden.

De zekerheid van ‘gekende kwaliteit’
Bij Kleyn Vans zullen we nooit claimen dat we alleen de beste bestelbussen verkopen. Onze kracht schuilt in veelzijdigheid. U kunt bij ons terecht voor zeer jonge bestelbussen, maar ook voor oudere voertuigen. Voor u is het echter van groot belang dat u weet wat u koopt. Relatief nieuwe bestelbussen leveren wij met garantie, eventueel na bijbetaling. Op onze totale voorraad bieden wij ‘gekende kwaliteit’. Dit betekent dat elke bestelbus bij binnenkomst een technische controle krijgt onder toezicht van TÜV. De volledige informatie uit het testrapport wordt standaard bij elk voertuig meegegeven. Zo kunt u beter dan ooit bestelbussen met elkaar vergelijken en een exemplaar kiezen dat precies past bij uw wensen.

 
Waarom kopen?

Eenvoudig kopen bij Kleyn Vans
U vindt uw wagen op onze site.
  U bestelt online of via:
          telefoon, 
          skype of
          e-mail.
Wij regelen het papierwerk.
U haalt uw bestelbus op
Of wij zetten hem op transport.
Één van onze tevreden klanten

Richard Verboekend, directeur/eigenaar Verboekend Witgoed Service:

"Defecten aan witgoedapparatuur komen nooit gelegen. Daarom vind ik het belangrijk vakmanschap en snelle service aan mijn klanten te bieden. In mijn zoektocht naar optimale mobiliteit vond ik op kleynvans.nl de rijdende werkplaats die ik zocht.”

 
Kleyn Vans on Facebook Kleyn Vans on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Vans on LinkedIn