Dave Nijssen | Managing Director Kleyn Group

Dave begon zijn carrière bij Kleyn in 1997 als Sales Manager van vrachtwagens. Tegenwoordig is hij de trotse mede-eigenaar en directeur van Kleyn Group. Altijd vooruitstrevend en op zoek naar nieuwe markten of  kijken naar de mogelijke verbeteringen in de bestaande. Tegelijkertijd waakt Dave er wel voor dat hij en de overige medewerkers trouw blijven aan de kernwaarden die deel uitmaken van de oorspronkelijke Kleyn cultuur. Een van deze principes is het handhaven van een platte en flexibele organisatie met een sterk gevoel van gemeenschap. Een werkomgeving waarin ondernemerschap bij elke medewerker wordt gestimuleerd met een grote mate van vrijheid en wederzijds vertrouwen.

Dave's missie voor Kleyn is de beste, het grootste en meest veelzijdige netwerk voor gebruikte bedrijfsvoertuigen te blijven. Hij gelooft dat dit wordt bereikt door voortdurende innovatie en het hebben van een no-nonsense perspectief. "Minder praten, meer doen" heeft bewezen een zeer succesvolle houding te zijn en dit heeft er voor gezorgd dat Kleyn onaangetast blijft door een wereldwijde economische crisis.

Één van Dave zijn vooruitstrevende prestaties is een volledige inzet voor online marketing en social media marketing te bewerkstelligen. Kleyn Trucks was de eerste in de industrie met een webshop waar klanten een truck of ander voertuig kunnen aanschaffen. Zo zal Dave de Kleyn Group boven de verwachtingen van de conventionele business strategieën uit
blijven leiden. Met als doel dit bedrijf 's werelds grootste onafhankelijke dealer van gebruikte bedrijfswagens te laten blijven.

Wilt u in contact komen met Dave Nijssen? Dat kan via de gegevens onder zijn foto of door hem toe te voegen op Linkedin.

Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

Bekijk meer profielen
Kleyn Vans on Facebook Kleyn Vans on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Vans on LinkedIn