Colinda van den Hoorn | Finance Director

Colinda van den Hoorn is sinds 2016 werkzaam als financieel directeur van de Kleyn Group en onderdeel van het managementteam van de Kleyn Group. Vanuit haar rol als financieel directeur bewaakt ze de financiële stabiliteit van Kleyn.
 
Colinda kent als geen ander het klappen van de zweep in deze branche. “Mijn ouders hadden een transportbedrijf, en met ruim 20 jaar werkervaring in de automotive branche ben ik goed bekend met het reilen en zeilen in deze sector.”
 
Hierbij is het voor Colinda belangrijk om altijd kritisch te kijken naar bestaande processen, en op zoek te gaan naar mogelijkheden voor verbetering. Door dit te combineren met haar ervaring en expertise is het haar streven om de Kleyn Group naar een hoger plan te tillen.
 
Naast haar werkzaamheden bij Kleyn besteedt Colinda ook haar vrije tijd graag actief. Als ze hier tijd voor heeft mag ze dan ook graag hardlopen, of pakt ze de racefiets.
Kleyn Vans on Facebook Kleyn Vans on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Vans on LinkedIn