Bob van der Laan | Manager Vans

Bob is zijn leven lang al fan van commerciële voertuigen, in het bijzonder van de kracht die van trucks uitgaat. Bij Kleyn had hij niet om een beter uitzicht kunnen vragen, daar hij omringd wordt door deze giganten. Hij waardeert ook de praktische en nuchtere bedrijfscultuur en de enthousiaste en energieke werksfeer. 
 
Zijn doel is om Kleyn aan de top van de wereldmarkt te houden, en om continue te zoeken naar het verbeteren van onze dagelijkse bedrijfsprocessen. Naar zijn mening draait onze bedrijfskern om het snel en met volle aandacht helpen van klanten. Hij houdt een open houding naar hun wensen en behoeften toe, en streeft ernaar Kleyn een laagdrempelig bedrijf te houden voor alle handelaren en transport bedrijven. De klant staat centraal!
 
Hij heeft zijn analytisch en kritisch vermogen geperfectioneerd, en geniet van de uitdaging om strategie te vertalen naar concrete acties.  Een voorbeeld hiervan is, dat Kleyn altijd globale veranderingen voor probeert te zijn. En met dat streven zal Bob ons bedrijf in de wereld van vandaag gepositioneerd proberen houden.

Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

Bekijk meer profielen
Kleyn Vans on Facebook Kleyn Vans on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Vans on LinkedIn