Vans: Disclaimer


Geen aansprakelijkheid
Kleyn Group BV aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website. Aan de inhoud van de site kunnen geen rechten worden ontleend. Kleyn Group BV is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, hoe ook genaamd en ontstaan, als gevolg van gebruik van informatie die op de website van Kleyn Group BV beschikbaar is, of is geweest.

Prijzen
* Wijzigingen in prijzen en getoonde voertuig voorbehouden.
* Wisselkoerswijzigingen voorbehouden.
* Alle getoonde prijzen zijn ex works en exclusief BTW.

Copyright
De tekst, logo's, pictogrammen en het design valt onder het auteursrecht en andere wettelijke beschermingen van intellectueel eigendom van Kleyn Group BV. Het is niet toegestaan om deze website geheel of gedeeltelijk te kopiëren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Kleyn Group BV.

Handelsmerken
De woord- en beeldmerken van kleyn Group BV zijn geregistreerd. Dit betekent dat alle merken en bedrijfslogo's onder de handelsmerkrechten van kleyn Group BV vallen en niet door derden gebruikt mogen worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Kleyn Group BV.

Statutaire zetel en BTW-nummers
Alle BV's van Kleyn Group BV zijn ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Op onze contactpagina vindt u van iedere besloten vennootschap het registernummer en BTW-nummer.

Verkoop- en Leveringsvoorwaarden
Op al onze aanbiedingen zijn onze algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van toepassing.
 
Over Kleyn Vans

Één van onze tevreden klanten


Jan Willem Klop, directeur/eigenaar Grafisch Bedrijf Crezée:

“Onder druk presteer je het beste, daar weten wij alles van. Briefpapier, enveloppen, magazines, mailings; drukwerk vliegt bij ons de deur uit. Onze bestelbus is ons visitekaartje bij iedere levering.”

 
Kleyn Vans on Facebook Kleyn Vans on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Vans on LinkedIn