Kwaliteit


Kwaliteit en garantie dat is wat u als klant graag wilt en verwacht. Zoals iedere ondernemer en/of chauffeur zal u uw nieuwe bedrijfswagen goed en intensief gaan gebruiken. U stelt daarom hoge eisen aan het nieuwe voertuig die u gaat kopen of leasen, en terecht!

Om u alleen het beste aan te kunnen bieden stellen wij hoge eigen aan ons vakmanschap. De inkopers hebben een gedegen inkoop beleid en zoeken alleen de beste wagens. Ieder voertuig dat bij ons binnenkomt, krijgt een uitgebreide inspectie. De wagens worden indien nodig gerepareerd of perfectioneert en netjes ontstickerd, gespoten of gewassen.

Iedere medewerker wekt volgens bepaalde richtlijnen, regelgeving, normalisatie en hebben de juiste certificering. Zo houden wij onze dienstverlening op hoog niveau en heeft u de zekerheid van een goede aankoop met inspectierapport en in veel gevallen garantie.

Zo'n inspectierapport is uniek. Wij zijn namelijk de enige in deze branche die uitvoerig de wagens controleert voor u en u op voorhand kunnen laten zien wat de sterke en zwakke punten zijn van iedere tweedehands wagen. Wilt u daar meer over weten of over de garantie die wij geven op jonge  bedrijfswagens? Lees het na in het speciale kwaliteit en garantie gedeelte van onze FAQ.
 
Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug


 
Kleyn Vans on Facebook Kleyn Vans on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Vans on LinkedIn