KLEYN Vans zoekt een partner

Boven onze verkooplocatie, centraal gelegen voor Nederland en België aan de A15 bij Gorinchem, hebben we (kantoor)ruimte beschikbaar. Doordat enkele afdelingen gecentraliseerd zijn in een ander pand staan we open voor een organisatie die (geregeld) professionele uitbreidingsruimte zoekt.
> Lees meer

Het gemak van Leasen bij Kleyn Vans

Bij Bestelbus.nl van Kleyn Vans zetten we dagelijks jong gebruikte voertuigen in. Acht van de tien afgeleverde bussen wordt momenteel gefinancierd. Hierdoor heeft de ondernemer zelf de beschikking over bedrijfsauto's voor de periode van 1 tot 5 jaar. Zo houdt u geld beschikbaar voor de handel of bedrijfsvoering.

> Lees meer

Oude dieselvoertuigen mogen Utrecht niet meer in

Milieuzone UtrechtWist u al dat u een groot gedeelte van Utrecht niet meer in mag met uw dieselvoertuig van voor 2001?
Onlangs heeft de gemeente Utrecht een milieuzone ingevoerd. Oudere personen- en bestelauto's op diesel en vrachtauto's worden in deze zone geweerd. 
> Lees meer

Dit jaar wederom kaartjes te winnen voor de Carrosserie vakdagen

Ook dit jaar zijn er weer kaartjes te winnen voor de Carrosserie Vakdagen. De beurs is een bekende vakbeurs voor transport en logistiek in Nederland. Wilt u gratis een bezoekje brengen aan de Carrosserie 2013?  Dat kan door....
> Lees meer

Win een gratis ticket naar de Carrosserie Vakdagen 2012!

Carrosserie Vakdagen is een bekende vakbeurs voor transport en logistiek in Nederland. Met haar uitgebreid en complete aanbod van verschillende producten en diensten is de beurs een waardevol network evenement voor alle carrosserie bedrijven, leveranciers en andere gerelateerde bedrijven. Meer dan 300 exposanten en 16.681 bezoekers namen waren vorig jaar aanwezig, een groot  succes! Dit jaar vinden de Carrosserie Vakdagen plaats op 28, 29 en 30 augustus..
> Lees meer

Kleyn Vans B.V. behaalt AEO certificaat!

Vuren, 23 juni 2012. Kleyn Vans heeft op 14  juni 2012 de AEO-status (Authorized Economic Operator) met glans behaald. Hiermee wordt wederom bevestigd dat de Kleyn Group een veilige internationale logistieke partner is voor de douane en andere organisaties.
> Lees meer

Kleyn Trucks voor het 2e jaar op een rij Best Managed Company.

Kleyn Trucks; Best managed companie 2012Rotterdam, 11 juni 2012. Kleyn Trucks behoort dit jaar wederom tot één van de beste geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland. Dat maakte Deloitte afgelopen week bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het ‘Best Managed Companies’ programma dat Deloitte in samenwerking met TiasNimbas Business School en VNO-NCW organiseert. Deloitte concludeert dat de groep Best Managed Companies 2012 goed scoort op het thema innovatie. Kleyn Trucks werd bovendien geprezen vanwege meerdere uitzonderlijk goede punten.
> Lees meer

Kleyn Vans, de dealer in gebruikte bedrijfswagens nu ook mobiel!

Kleyn Vans ziet en weet als geen ander dat er een sterke groei is van mensen die mobiel informatie zoeken.  Daarom bieden wij onze klanten, ofwel u de mogelijkheid om het aanbod van gebruikte bedrijfswagens mobiel te bekijken.
> Lees meer
Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug


 
Kleyn Vans on Facebook Kleyn Vans on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Vans on LinkedIn