Koop een Iveco bedrijfswagen voordelig en snel online.


Wist u dat u snel, veilg en een stuk voordeliger een Iveco bedrijfwagen online kan aanschaffen? Onze gehele vooraad Iveco wagens zijn geinspecteerd en online geplaatst zodat u de meest geschikte Iveco bedrijfswagen uit kan zoeken. Bekijk direct een greep uit onze voorraad Iveco bedrijfsauto's.


Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

Een klein stukje Iveco geschiedenis.

Iveco is de afkorting van Industrial VEhicle COrporation, een bedrijf dat door middel van diverse fusies in italie is ontstaan. Het was een fusie tussen vijf bedrijven die in Italië, Frankrijk en Duitsland gevestigd waren, te weten: FIAT Veicoli Industriali, Officine Meccaniche, Lancia Veicoli Speciali, Unic en Magirus-Deutz. De fuzie zorgde voor een verandering in verdeling van de productieprocessen en uiteindelijk een  verbeterde marktpositionering.

Inmiddels is Iveco een zeer gewild merk in bedrijfsvoertuigen en heeft Iveco de welbekendeIveco Daily op de markt gebracht.
Waarom koopt u bij Kleyn?
Altijd goed geprijsd!
Ruime, snel wisselende voorraad
Zeker van gekende kwaliteit 
Bij elke aankoop een testrapport
Vakkundige technische service
Begeleiding bij invoer / transport
(Export)kentekens snel geregeld
Fatsoenlijk koopmanschap!


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

Wij accepteren

Wij accepteren  MasterCard, Ideal, Maestro en Visa

 
Kleyn Vans on Facebook Kleyn Vans on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Vans on LinkedIn