Hoe vind ik de juiste bedrijfswagen?


U bent kort geleden een nieuwe onderneming begonnen, u bent aan het uitbreiden en heeft daarom een nieuwe wagen nodig of u wilt gewoon uw oude bedrijfswagen vervangen. Wat uw situatie ook is, de beslissing om een nieuwe wagen te kopen is ongetwijfeld een zeer dure beslissing en daarom moet het wel de juiste beslissing zijn! Wilt u gewoonweg uw oude bedrijfsauto vervangen dan heeft u waarschijnlijk al een redelijk idee welk merk en type voertuig u nodig heeft. Maar koopt u voor het eerst een bedrijfswagen dan is het vaak moeilijk om ergens te beginnen.  

Welke stappen kunt u doorlopen om tot de juiste beslissing te komen.:
  Vraag u eerst af wat voor een bedrijfswagen u nodig heeft en wat uw budget is. Bekijk ook onze checklist.
  Oriënteert u zich op internet en vraag meningen aan vrienden en kennissen over hun ervaringen met bepaalde 
      merken of types.
  Zoek uit welke bedrijfswagen aanbieders er in de buurt zitten en welke u aanspreken. Zijn het grote of kleine
      merkdealers, dealers van tweedehands voertuigen of particulieren?
  Ga kijken bij de aanbieders die u interessant lijken en laat u informeren over alles wat u wilt weten. Let op: Een
      merkdealer vertelt u alles over slechts één merk!
  Pas wanneer u alles gezien, gehoord, getest en onderzocht heeft kunt u voor u zelf een bewuste keuze maken!


Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

Merkdealer, particulier of Kleyn?

Wanneer u gebruikte of nieuwe bedrijfswagens gaat bekijken bij een merkdealer zullen zij alle goede punten opsommen over dit specifieke merk. U kunt zeggen dat zij gekleurd zijn door hun eigen aanbod. Let maar op wanneer u bij een merkdealer binnenstapt. Het merk wat zij verkopen past altijd het beste bij hetgeen wat u nodig heeft.

Een particuliere verkoper heeft slechts één of twee auto’s staan en wil ze graag verkopen. De wagens zijn in de meeste gevallen niet nagekeken door een garage en de verkopende partij kan nog wel eens enkele mankementen vergeten te vertellen. Goedkoop is dan duurkoop en dat is niet wat u wilt.

Wij zijn niet aan een merk verbonden en wij geven onafhankelijk advies. Wij verkopen tweedehands bedrijfswagens die wij speciaal inkopen, kijkend naar merk, type, soort en technische staat. U komt daarom bij ons alle merken, types en bouwjaren tegen. Het kan dus zijn dat de ene bestelbus een maand oud is en de andere 3 jaar. Bij binnenkomst worden de gebruikte vans op alle vitale en technische punten gecontroleerd en worden de bevindingen in een inspectierapport verwerkt! Zo weten wij wat er goed en minder goed is aan elke wagen en daar prijzen wij de gebruikte bedrijfswagen ook naar. Meer informatie over onze testrapporten vindt u hier.

Kortom eerlijk! U weet bij ons precies wat u koopt of least!

Één van onze tevreden klanten
Mark Versteegh, directeur/eigenaar MVIE Audio & Visuele Techniek:

“Genieten van audiovisuele apparatuur op het hoogste niveau. Die boodschap brengen wij bij MVIE graag over aan onze klanten. Kleyn Vans leverde de bedrijfswagens die dezelfde professionaliteit en degelijkheid uitstralen.”


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

Wij accepteren

Wij accepteren  MasterCard, Ideal, Maestro en Visa

 
Kleyn Vans on Facebook Kleyn Vans on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Vans on LinkedIn