Onze online showroom is altijd open!


Bedrijfwagen showroom centraal gelegen in Nederland
Klik voor adres & grotere kaart
In onze showroom en op ons terrein vindt u alle merken en modellen bedrijfswagens. Komt u deze bij ons bekijken, testen en een proefritje maken? U vindt onze showroom centraal in Nederland: in Vuren, pal aan de A15, vlakbij de A27 en A2. U kunt ons pand en het omliggende terrein met alle bestelauto's niet missen!

Oriënteert u zich liever online? Dan vindt u op onze website snel en eenvoudig het voertuig dat u zoekt. Onze website is natuurlijk 24 uur per dag bereikbaar. Het is mogelijk om onze gehele voorraad online te bekijken en uw nieuwe wagen direct veilig te bestellen. Zo kunt u rustig alle auto's bekijken wanneer u wilt en wanneer het u uitkomt!
 

Openingstijden showroom:

Wat vindt u in onze voorraad bedrijfswagens?

We hebben een ruim en gevarieerd aanbod van alle Europese en Aziatische merken, en een voorraad die wekelijks wordt vernieuwd. U vindt onder andere een uitgebreid testrapport, diverse foto's en uitgebreide specificaties bij ieder voertuig terug. Indien u een vraag heeft staan we 24/7 voor u klaar om u te helpen! Kunt u het voertuig niet zelf komen testen? Laat ons dan een filmpje maken en u deze toesturen. Zo kunt u toch nog zien en horen of het voertuig precies is wat u zoekt! Staat uw keuze er niet tussen? Ook dan gaan we speciaal voor u op zoek.
Maandag: 08.00-19.00 uur
Dinsdag: 08.00-19.00 uur
Woensdag: 08.00-19.00 uur
Donderdag: 08.00-19.00 uur
Vrijdag: 08:00-17:00 uur
Zaterdag: 09.00-17.00 uur


Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

Wij helpen u zoals u het wilt!

Wij begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om langs te komen of dat u graag snel antwoord op uw vragen wilt hebben. Vandaar dat wij u diverse mogelijkheden bieden om uw vragen te stellen of gemakkelijk een nieuwe bedrijfswagen aan te schaffen.

Waarom koopt u bij Kleyn?
Altijd goed geprijsd!
Ruime, snel wisselende voorraad
Zeker van gekende kwaliteit 
Bij elke aankoop een testrapport
Vakkundige technische service
Begeleiding bij invoer / transport
(Export)kentekens snel geregeld
Fatsoenlijk koopmanschap!


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

Volg Vans op Twitter

Alle nieuwe bestelbussen nu ook dagelijks op Twitter
Follow Kleyn Vans on Twitter


 
Kleyn Vans on Facebook Kleyn Vans on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Vans on LinkedIn