Gratis deskundig advies over een bestelbus?


Wat uw situatie ook is, de beslissing om een nieuwe wagen te kopen is ongetwijfeld een zeer ingrijpend besluit en daarom moet het wel de juiste zijn! Een vrijblijvend advies van een expert op het gebied van alle modellen en types bedrijfswagens is dan een enorme uitkomst.

Bij Kleyn Vans bieden wij u graag gratis en vrijblijvend onze hulp, kennis en inzicht aan. Het ene voertuig heeft weer andere kwaliteiten dan een ander voertuig. Kleyn heeft daarom voor elk type een eigen specialist. Zo krijgt u het beste advies: klantgericht en deskundig.

Wilt u weten welk laadvermogen ideaal is of welke afmetingen van een bedrijfswagen het meest geschikt zijn in uw beroepsgroep, welke wagen een gedegen trekkracht heeft, welke bus de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft? Geen enkel probleem. Bekijk vandaag nog onze online voorraad en stel gerust een vraag!


Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

Waar koopt u uw nieuwe bestelbus?

Wanneer u gebruikte of nieuwe bedrijfswagens gaat bekijken bij een merkdealer zullen zij alle goede punten opsommen over dit specifieke merk. U kunt ervan uitgaan dat zij gestuurd worden door hun eigen aanbod. Het zal u de volgende keer opvallen wanneer u bij een merkdealer binnenstapt. Het merk wat zij verkopen past altijd het beste bij hetgeen wat u nodig heeft. Dit noemen wij het “gekleurde advies”!

Een particuliere verkoper heeft slechts één of twee auto’s staan en wil ze graag verkopen. De wagens zijn in de meeste gevallen niet nagekeken door een garage en de verkopende partij kan nog wel eens enkele mankementen vergeten te vertellen. Goedkoop is dan duurkoop en dat is niet wat u wilt. Dit noemen wij het “eigen belang advies”.

Wij zijn niet aan een merk verbonden en wij geven onafhankelijk advies. Wij verkopen tweedehands bedrijfswagens die wij speciaal inkopen, met speciale aandacht op merk, type, soort en technische staat. U komt daarom bij ons alle merken, types en bouwjaren tegen. Het kan derhalve zijn dat de ene bestelbus een maand oud is en de andere 3 jaar. Bij binnenkomst worden de gebruikte vans op alle vitale en technische punten gecontroleerd en worden de bevindingen in een inspectierapport verwerkt! Zo weten wij wat er goed en minder goed is aan elke wagen en daar prijzen wij de gebruikte bedrijfswagen ook naar. Meer informatie over onze testrapporten vindt u hier. Dit noemen wij het “zo hoort het te zijn advies”.

Kortom, u weet bij ons precies wat u koopt of least!

Aanvullende diensten bij Kleyn Vans
Kentekenregistratie
Vrijwaringsbewijzen
Exportkentekens en -keuringen
Algemene Periodieke Keuringen
Tachografen installeren/repareren
Airco’s en koelmotoren repareren
     en bijvullen
Bestelbussen op vrachtwagen laden

Kleyn Services


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

Waarom koopt u bij Kleyn?
Altijd goed geprijsd!
Ruime, snel wisselende voorraad
Zeker van gekende kwaliteit 
Bij elke aankoop een testrapport
Vakkundige technische service
Begeleiding bij invoer / transport
(Export)kentekens snel geregeld
Fatsoenlijk koopmanschap!

 
Kleyn Vans on Facebook Kleyn Vans on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Vans on LinkedIn