Wat scheelt het rijden in zuinige bedrijfswagens u op jaarbasis?


Slimme ondernemers rijden zuinige bedrijfswagens. Heeft u wel eens uitgerekend wat u kunt besparen wanneer u alleen nog maar met zuinige bedrijfswagens zou rijden? Elektrisch rijden heeft de toekomst en een hoge CO2 uitstoot is fiscaal zeer onaantrekkelijk. Dit geldt nu nog alleen voor particulieren, maar de CO2 regelgeving wordt steeds strenger. Tijd om over te stappen op zuinige bedrijfswagens. Deze zuinige bedrijfswagens kunnen elektrische voertuigen zijn, maar ook zuinige diesels kunnen een goede keuze zijn. Het is net naar welk soort zuinige bedrijfswagens u op zoek bent en wat voor uw bedrijf een handige keuze zou zijn. Door zuinig te rijden gebruikt u zuinige bedrijfswagens natuurlijk zo economisch mogelijk. Niet alleen wordt de CO2 uitstoot van een zuinige dieselauto op deze manier tot een minimum beperkt, ook loopt u minder risico op problemen, ook wanneer u een elektrische bestelwagen uit de gebruikte bestelwagens van Kleyn kiest.

Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

Bij Kleyn heeft een ruime keuze aan tweedehands zuinige bedrijfswagens, van een elektrische bestelbus tot een zuinige kleine bedrijfswagens op diesel en alle zuinige bedrijfsauto’s die daar tussen zitten. Tevens kunnen wij samen met u uitrekenen wat financieel de zuinigste wagens voor u zouden zijn, waarbij we de belasting op uw bedrijfswagen ook onder de loep nemen.

Kies voor de financieel slimste zuinige bedrijfswagens.

Wanneer u de regels voor de wegenbelasting 2014 bekijkt, zult u zien dat kleine zuinige bedrijfswagens u een heleboel geld kunnen besparen. Op dit moment kunt u de wegenbelasting 2014 berekenen aan de hand van het gewicht van uw zuinige bedrijfswagens. Maar u zult ook weten dat voor particulieren de hoeveelheid CO2 de belasting bepaald en dat deze tarieven van de wegenbelasting 2014 veel strenger worden gesteld dan voorgaande jaren. Het zal niet lang duren voordat u als ondernemer ook voor uw (zuinige) bedrijfswagens de CO2 taks zult berekenen. Gelukkig is het eenvoudig wanneer u op dit moment al kiest voor zuinige bedrijfswagens, wanneer u op zoek bent naar gebruikte bestelwagens om uw wagenpark uit te breiden.
 

Goede tweedehands zuinige bedrijfswagens vindt u bij Kleyn Vans.

Kleyn heeft een continue aanvoer van zeer goede zuinige bedrijfswagens. Daardoor is het heel goed mogelijk om de zuinige bedrijfswagens waar u naar op zoek bent bij ons te vinden. Wellicht heeft u al een idee van welk merk en misschien ook van welk type de zuinige bedrijfswagens moeten zijn die u aan wilt schaffen. Maar ook wanneer u alleen weet dat u zuinige bedrijfswagens aan uw wagenpark wilt toevoegen, staan onze professionals voor u klaar. Voorbeelden van goede zuinige bedrijfswagens zijn de Fiat Fiorino, de Citroen Nemo of de Peugeot Bipper. De tweedehands zuinige bedrijfswagens zijn vanzelfsprekend altijd uitvoerig getest en het inspectierapport van deze keuringen kunt u online nalezen.

Waarom koopt u bij Kleyn?
Altijd goed geprijsd!
Ruime, snel wisselende voorraad
Zeker van gekende kwaliteit 
Bij elke aankoop een testrapport
Vakkundige technische service
Begeleiding bij invoer / transport
(Export)kentekens snel geregeld
Fatsoenlijk koopmanschap!


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

Voordelen Financial Lease
Fiscale afschrijving
Zelf de looptijd bepalen
Transparant
Lage rente
Investeringsaftrek
Geen beslag op uw liquiditeit
Lage leasetermijn mogelijk door middel van een slottermijn

 
Kleyn Vans on Facebook Kleyn Vans on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Vans on LinkedIn