De juiste dubbele cabine voor uw mensen.

 
Wanneer u op zoek bent naar een bus voor een grijs kenteken met dubbele cabine, heeft u genoeg keuze. Weet u al welke dubbele cabine uw voorkeur heeft? De Volkswagen Transporter dubbele cabine, Duitse degelijkheid gegoten in een op en top betrouwbare bestelwagen? De Ford Transit met dubbele cabine precies wat u wilt? Of bent u gevallen voor de uitstraling van de Mercedes Vito dubbele cabine? En u wilt een dubbele cabine occasion? Misschien heeft u nog helemaal geen idee welke dubbele cabine de beste zou zijn voor uw werkzaamheden. In al deze gevallen is er Kleyn Vans, de expert in bestelbussen, waar u de juiste dubbele cabine bus eenvoudig en snel zult vinden. Bekijk onze complete voorraad wagens met dubbele cabines online en profiteer direct van een scherp aanbod!


Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

Ook online kunt u, zowel enkel als dubbel, cabines en wagens vergelijken. Want alle bussen die wij aanbieden, dus niet alleen die met dubbele cabine, hebben een uitgebreid inspectierapport. Dit rapport kunt u online lezen voor iedere dubbele cabine die u interessant lijkt. Hierin leest u ook alles over de technische staat van de wagen met dubbele cabine, die u op het oog heeft. En om te zorgen dat alles wat u over de bus met dubbele cabine leest, ook echte waarde heeft, staan onze rapporten onder supervisie van de inspectie-instantie TÜV Nord.

Kies de juiste (dubbele) cabine voor uw werkzaamheden.

Misschien wilt u een VW Transporter dubbele cabine gaan rijden. Maar weet u zeker dat deze bedrijfswagen met dubbele cabine ook echt de beste keuze is voor u? En ook de beste dubbele cabine voor uw mensen en natuurlijk uw werkzaamheden? Wilt u advies van Kleyn Vans over hoe u de beste dubbele cabine kiest of misschien wel waar u op moet letten bij een dubbele cabine inbouwen? Wij helpen u graag bij precies die bedrijfswagen en precies die dubbele cabine vinden die het beste geschikt is voor uw bedrijf en uw job. Onze professionals hebben namelijk veel praktische kennis over bedrijven die met bepaalde wagens met dubbele cabine rijden en waarom dat handig is, naast dat ze natuurlijk erg veel kennis van bedrijfsauto’s met en zonder dubbele cabine hebben. Op deze manier komt u eenvoudig aan goed advies, waarmee u ruimte in uw werkdag creëert!
 

Wilt u de wagen met dubbele cabine kopen of leasen?

Bent u op zoek naar een bestelbus met dubbele cabine om te kopen? Een wagen met dubbele cabine tweedehands kopen scheelt al zeer in de kosten. Maar de kosten om een dubbele cabine te gebruiken kunnen nog meer naar beneden worden bijgesteld. Heeft u al eens gedacht aan de dubbele cabine bus te leasen? U kunt de dubbele cabine wagen die u bij Kleyn Vans vindt ook bij ons leasen. Dat kan een slimme oplossing zijn voor zakelijk met een dubbele cabine te kunnen rijden.  Wij kunnen samen met u uitrekenen of het voor u een slimme keuze zou zijn om met een geleaste wagen met dubbele cabine onze poort uit te rijden.


Waarom koopt u bij Kleyn?
Altijd goed geprijsd!
Ruime, snel wisselende voorraad
Zeker van gekende kwaliteit 
Bij elke aankoop een testrapport
Vakkundige technische service
Begeleiding bij invoer / transport
(Export)kentekens snel geregeld
Fatsoenlijk koopmanschap!


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

Voordelen van leasen
U kiest en koopt(least) iets wat uw eigen keus is.
100% financiering maar toch eigenaar van de wagen.
U heeft zelf geen liquiditeiten nodig.
Uw leningcapaciteit wordt niet aangetast.
Geleaste goederen zijn fiscaal aftrekbaar
Het BTW voordeel: Bij de aankoop is er geen BTW te betalen.
Leasing is soepel. De lasten worden evenredig gespreid.
Uw bestaande kredietlijnen blijven vrij voor andere doeleinden.

 
Kleyn Vans on Facebook Kleyn Vans on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Vans on LinkedIn