Ook een bestelauto als particulier rijden?


Bent u op zoek naar een goede tweedehands bestelauto als particulier? Er zijn veel goede redenen om een bestelauto als particulier aan te schaffen. Misschien heeft u bijvoorbeeld een hobby waarbij het vervoer van veel of grote onhandige spullen het handigste gaat in een bestelauto. Particulier rijdt u deze bus eigenlijk net zoals een gewone personenwagen. Zo gelden voor het rijden van een bestelauto als particulier dezelfde tarieven voor wegenbelasting als voor personenauto’s zonder provinciale opcenten. Dat betekent dat voor het tarief van de wegenbelasting de bestelauto particulier rijden relatief zelfs goedkoper is dan het tarief van een personenwagen.
 

Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

Voor de wegenbelasting zijn er uitzonderingen het wegenbelastingtarief om een bestelauto particulier te rijden. Zo kunnen mensen die invaliden zijn de bestelauto particulier en met een grijs kenteken rijden. Dat houdt gelijk ook in dat het wegenbelastingtarief een stuk lager uitvalt voor deze speciale groep die een bestelauto particulier gebruikt. Ook ondernemers kunnen vanzelfsprekend gebruik maken van een grijs kenteken. Eis hierbij is wel dat de bestelauto particulier niet meer dan een bepaald percentage van de tijd kan worden gebruikt.

Een goede, geïnspecteerde bestelauto voor de particulier vindt u bij Kleyn.

Wanneer u een goede bestelauto als particulier wilt rijden, loont het zich een tweedehands bedrijfsauto voor privé gebruik aan te schaffen. Op deze manier spaart u veel geld uit wanneer u een bedrijfsauto gaat kopen als particulier. Een goede bestelauto voor de particulier komt in vele soorten, merken en maten. Waarvoor u de bestelauto particulier gaat gebruiken zal de doorslag geven in uw keuze. Bij Kleyn heeft u een ruime keuze aan gebruikte bedrijfswagens. En met onze duidelijke inspectierapporten is het eenvoudig uw ideale bestelauto als particulier te vinden.
 

Heeft u al eens gedacht aan occasion lease voor de particulier?

Wist u dat u ook uw bestelauto particulier kunt leasen? Een bedrijfswagen leasen kan vaak veel geld besparen. Ook wanneer u de bestelauto als particulier rijdt en voor autolease als particulier kiest. Wilt u meer weten over hoe uw bestelauto particulier met een lease-plan te rijden? Wij reken graag voor u de mogelijkheden uit voor financial lease voor de particulier.
 
Waarom koopt u bij Kleyn?
Altijd goed geprijsd!
Ruime, snel wisselende voorraad
Zeker van gekende kwaliteit 
Bij elke aankoop een testrapport
Vakkundige technische service
Begeleiding bij invoer / transport
(Export)kentekens snel geregeld
Fatsoenlijk koopmanschap!


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug


 
Kleyn Vans on Facebook Kleyn Vans on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Vans on LinkedIn