In een kleine bestelwagen snel, eenvoudig en goedkoop de weg op.


Op zoek naar een kleine bestelwagen? Voor uw bedrijf, voor uw eigen werk als ZZP-er of omdat u zelf simpelweg vaak veel spullen vervoert? Profiteer van de ruimte die een kleine bestelwagen u biedt. Of u nu op zoek bent naar een degelijke kleine bestelwagen, waar u iedere werkdag van op aan kunt, of een goedkope bestelbus zoekt, die ook zeker een betrouwbare kleine bestelauto occasion is, bij Kleyn Vans vindt u de kleine bestelwagen waarin u uw dagelijkse spullen eenvoudig vervoert. Wij hebben namelijk een zeer ruim aanbod aan gebruikte bestelauto’s in alle bekende merken. Bent u op zoek naar een kleine bestelwagen van een bepaald merk? Wilt u een kleine bestelwagen gaan rijden die zeer zuinig is, zowel op het milieu als op uw geld? Dan kijkt u waarschijnlijk naar een zuinige bestelauto zoals de Citroen Nemo, de Fiat Fiorino of de Peugeot Bipper. De tweedehands kleine bestelwagen van uw keuze is bij Kleyn Vans altijd uitvoerig getest en dit inspectierapport van de kleine bestelwagen kunt u zelfs online inzien.

Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

De zekerheid van een betrouwbare kleine bestelwagen occasion van Kleyn Vans.

Omdat niet alleen de kleine bestelbus waarin u interesse heeft, maar iedere wagen die Kleyn Vans aanbiedt, uitvoerig wordt getest, is het nagaan van de technische specificaties van de tweedehands bestelauto eenvoudig. Ook laat zich de kleine bestelwagen heel gemakkelijk vergelijken met de andere tweedehands bestelauto’s die Kleyn Vans aanbiedt. Want het inspectierapport van de kleine bestelwagen vindt u online tussen alle inspectierapporten van het aanbod aan kleine bestelbus occasions. Omdat Kleyn Vans niet zomaar een inspectierapport zonder echte waarde van de kleine bestelwagen online wil zetten, staan deze rapporten onder controle van het Duitse TÜV. Op deze manier weet u zeker dat wat u aan informatie leest over de kleine bestelwagen van uw keuze, altijd correct is. Maak zelf met deze informatie een gefundeerde afweging over bijvoorbeeld de bijtelling van uw bestelauto, van de zuinigheid van de kleine bestelwagen en of goedkoop auto rijden ook voor u mogelijk is met de kleine bestelwagen, die u op het oog heeft. Bij vragen en wanneer u hulp wilt bij het lezen van het rapport van uw kleine bestelwagen, kunt u rekenen op de professionals van Kleyn Vans.

Wilt u een kleine bestelwagen kopen of kiest u voor leasen?

De kleine bestelwagen, die u nodig heeft voor uw werk, of de bestelauto die u als particulier gebruikt, kunt u natuurlijk kopen. Bij Kleyn Vans heeft u de mogelijkheid deze kleine bestelwagen tweedehands tegen een zeer gunstige prijs aan te schaffen. Terwijl u precies weet wat de technische staat is van de kleine bestelwagen die u koopt. Zeker wanneer u de kleine bestelwagen zakelijk rijdt met een grijs kenteken, en u vindt tussen goedkope occasions uw bestelauto, bent u voordelig uit.
 
Toch is er wellicht nog een voordeliger optie om in een kleine bestelwagen te rijden. Heeft u wel eens nagedacht over het leasen van uw kleine bestelwagen? Zeker wanneer u de kleine bestelwagen tijdelijk wilt gebruiken, kan dit een hele gunstige regeling voor u zijn. Wilt u meer informatie of wilt u dat wij samen met u berekenen wat voor u de slimste manier is om een kleine bestelwagen te rijden? Vraag het Kleyn Vans.
Wij accepteren

Wij accepteren  MasterCard, Ideal, Maestro en Visa


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

Waarom koopt u bij Kleyn?
Altijd goed geprijsd!
Ruime, snel wisselende voorraad
Zeker van gekende kwaliteit 
Bij elke aankoop een testrapport
Vakkundige technische service
Begeleiding bij invoer / transport
(Export)kentekens snel geregeld
Fatsoenlijk koopmanschap!

 
Kleyn Vans on Facebook Kleyn Vans on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Vans on LinkedIn