De Volkswagen Transporter 2.5 TDI is een aanrader!


Bent u van plan om per jaar ongeveer 30.000 km te rijden of zelfs meer? Dan is een nieuwe of occasion Volkswagen Transporter 2.5 TDI echt een bestelbus voor u. De Volkswagen Transporter is niet voor niets een zeer gewilde bedrijfswagen voor de kleine en middelgrote ondernemer. De wagens zijn betrouwbaar en dat is een must wanneer u dagelijks een bedrijfsauto nodig heeft bij uw werkzaamheden.

Ook onderhoudskosten van een nieuwe en gebruikte Volkswagen Transporters met  een 2.5 tdi motor zijn relatief laag en dat is mooi meegenomen. Daarnaast is een scherp geprijsde Volkswagen Transporter 2.5 TDI bij een betrouwbare dealer in Volkswagen bedrijfswagen altijd belangrijk. Hieronder vindt u onze huidige gebruikte Volkswagen Transporter 2.5TDI aanbiedingen. Waar u ook naar op zoek bent, of het nu een Volkswagen Transporter dubbele cabine of Volkswagen Transporter met enkele cabine is, een Volkswagen Transporter 1.9 TDI of Volkswagen Transporter 2.5 TDI, Kleyn heeft het in aanbod.


Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

De zekerheid van een goede Volkswagen Transporter 2.5 TDI

Onze Volkswagen bedrijfswagens worden bij binnenkomst altijd uitvoerig getest en ondergaan een uitgebreide technische controle. Zo ook de VW Transporter 2.5 DTI. Iedere auto is uniek vandaar dat wij precies in kaart willen brengen wat voor een gebruikte bedrijfswagen u koopt. Het inspectierapport, dat wij u online bij iedere gebruikte Volkswagen Transporter 2.5 TDI aanbieden, kunt u dus zien als een unieke review.  Zo bent u verzekerd van een goede aankoop van uw nieuwe Volkswagen Transporter.
 

Koopt u een Volkswagen Transporter 2.5 TDI of wilt u een Volkswagen leasen?

Staat u op het punt een nieuwe of gebruikte Volkswagen Transporter 2.5 TDI aan te schaffen? Wacht even voordat u dat doet! Wellicht is een Volkswagen Transporter 2.5 TDI leasen een goedkopere optie. U kunt via Kleyn, online en direct uw leaseprijs voor iedere gebruikte bedrijfswagen bij ons op de website berekenen.  Wilt u liever persoonlijk advies over de financiële voordelen van het leasen of het kopen van een gebruikte Volkswagen Transporter 2.5TDI? Dan kunt u bij ons altijd terecht. Wij geven u vrijblijvend advies over de aanschaf van een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen en berekenen graag samen met u wat de financiële pluspunten zijn bij een tweedehands VW Transporter 2.5 TDI leasen.
Waarom koopt u bij Kleyn?
Altijd goed geprijsd!
Ruime, snel wisselende voorraad
Zeker van gekende kwaliteit 
Bij elke aankoop een testrapport
Vakkundige technische service
Begeleiding bij invoer / transport
(Export)kentekens snel geregeld
Fatsoenlijk koopmanschap!


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

Sterke punten Volkswagen Transporter
Lage kosten per kilometer
Makkelijk in onderhoud
Optimaal comfort
Goede wegligging
Mooie uitstraling
Ruime cabine
Zeer veilig


 
Kleyn Vans on Facebook Kleyn Vans on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Vans on LinkedIn