Zoek, vind, koop uw nieuwe gebruikte Volkswagen Crafter 35 2.5 TDI bij Kleyn.


Wanneer u een Volkswagen Crafter 35 2.5 TDI voordelig aan wilt schaffen bent u bij Kleyn aan het juiste adres. Deze grote en zeer ruime VW bestelbus werd in 2006 geïntroduceerd voor de Volkswagen fabrikant en is sindsdien volledig geïntegreerd in het dagelijks zakelijk gebruik. De Volkswagen Crafter 35 2.5 TDI is vol aanwezig in het assortiment dus u kunt uw keuze maken uit tientallen Volkswagen Crafters. Selecteer een paar bestelbussen, zoals een Volkswagen Crafter 35 met 2.5 TDI motor en kom ze stuk voor stuk vrijblijvend bekijken en testen met een proefritje.


Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

De gebruikte Volkswagen Crafter 35 2.5 TDI met inspectierapport alleen bij Kleyn!

Wist u dat onze wagens uitvoerig getest en gecontroleerd zijn bij binnenkomst? Wanneer u online een Volkswagen Crafter 35 2.5 TDI bekijkt, ziet u een uitgebreid inspectierapport staan en u een beeld geeft van de VW Crafter, die u wellicht wilt kopen. Een Volkswagen Crafter kopen is bij Kleyn dan ook een stuk eenvoudiger. U weet precies wat u krijgt en bent dus verzekerd van de kwaliteit die op voorhand wordt aangegeven. Dat is de kracht van Kleyn en zekerheid van een goede aankoop voor u.
 

De VW Crafter occasion is een krachtige bestelwagen!

Waarom u de keuze moet maken voor een Volkswagen Crafter 35 2.5 TDI is geheel aan u zelf. We kunnen u wel informeren over onze bevindingen van de tweedehands Volkswagen Crafters die wij in ons assortiment hebben en hebben gehad. Zo krijgt een beter beeld wat een Volkswagen Crafter 35 2.5 TDI doet als tweedehands bestel bus. Is het wel een  goede wagen? Ook als gebruikte bedrijfswagen? Onze mening: Ja. U kunt met een gerust een gebruikte Volkswagen Crafter 35 2.5 TDI aanschaffen of zelfs leasen! In dat geval bent u zelfs nog voordeliger uit. Wij vragen na aankoop aan onze klanten vaak wat zij van de wagens vinden en of zij volledig tevreden zijn met onze service en  hun nieuwe VW Crafter. Het resultaat: zeer tevreden en een goede aankoop. "De Volkswagen Crafters met 2.5 TDI motors zijn onverwoestbare bestelwagens, mooi om te zien en geven weinig problemen."
Pluspunten VW Crafter
Riante zitplaatsen.
Volbeladen ook een hoge km/h.
Ruime laad- en cabineruimte.
Comfortabele werkruimte.
Crafter 2e plaats ANWB
     zuinigheidsonderzoek.
Werkt harder voor minder!


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

Één van onze tevreden klanten


Jan Willem Klop, directeur/eigenaar Grafisch Bedrijf Crezée:

“Onder druk presteer je het beste, daar weten wij alles van. Briefpapier, enveloppen, magazines, mailings; drukwerk vliegt bij ons de deur uit. Onze bestelbus is ons visitekaartje bij iedere levering.”

 
Kleyn Vans on Facebook Kleyn Vans on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Vans on LinkedIn