Klein of groot budget, uw bestelbus koopt u voor de beste prijs!


Het maakt niet uit of u een groot of klein budget heeft. Het is altijd fijn te weten dat u een nieuwe bedrijfwagen aan kunt schaffen voor de beste prijs! Dat is niet het enige dat wij u aanbieden. Ons slimme inkoopbeleid stelt ons in staat het grootste en meest diverse aanbod van Nederland samen te stellen. Zo is er voor iedere ondernemer wat wils! Bekijk hieronder onze huidige acties en aanbiedingen of vind het merk en model dat u zoekt in onze complete voorraad met de zoekmodule.


Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

Maximaal waar voor uw geld!

Neem alleen genoegen met het beste. Dat willen wij graag realiseren voor al onze klanten. Vandaar dat wij u precies laten zien wat het technische rapport is van iedere bedrijfwagen in onze voorraad. Dit noemen wij 'Gekende Kwaliteit'.  Elk voertuig krijgt bij binnenkomst een technische controle onder toezicht van TÜV. De volledige informatie uit het testrapport wordt standaard bij elke bestelbus meegegeven.

Garantie van een goede aankoop!

Wilt u een occasion met optimale zekerheid en kwaliteit? Een voertuig dat op alle vitale punten is gecontroleerd is een voertuig met zekerheid! Relatief nieuwe bestelbussen leveren wij met garantie. Vraag één van onze verkopers vandaag nog naar alle opties.
Één van onze tevreden klanten
Tommy van Berkel, directeur/eigenaar Tommy Style:

“Eén bezoek aan bestelbus.nl en ik was verkocht. Binnen een week reed ik met mijn bestelwagen zo van Kleyn Vans naar de veiling. Dáár heb je wat aan als ondernemer!”


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

Wij accepteren

Wij accepteren  MasterCard, Ideal, Maestro en Visa

 
Kleyn Vans on Facebook Kleyn Vans on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Vans on LinkedIn