De Mercedes Benz Sprinter 311 CDI in ieder bouwjaar een geweldige wagen!

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe Mercedes Benz Sprinter 311 CDI 2013 of een oudere gebruikte Mercedes Benz Sprinter 311 CDI, Kleyn Vans heeft een uitgebreide voorraad met altijd een tweedehands Mercedes Benz Sprinter 311 CDI die bij u past!  Onder de bestelauto fabrikanten is Daimler AG, fabrikant van de Mercedes Benz wagens, één die continue werkt aan innovatie en upgrading van haar producten. De Mercedes Benz sprinter 311 CDI is dan ook een zeer mooie wagen om te zien en goede keus als tweedehands bedrijfswagen!


Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

De Mercedes Benz Sprinter 311 CDI is een multifunctionele wagen.

In de loop der jaren hebben wij aardig wat tweedehands sprinters verkocht. Zo weten wij als geen ander wat de voor en de nadelen zijn van elk model. Ze zijn voor elke vorm van vervoer geschikt te maken. De Mercedes Benz Sprinters staan eveneens bekend om hun uitstekende rijeigenschappen en een comfortabele vering. Vooral de Mercedes Benz sprinter 311 CDI van de laatste jaren hebben gedegen stootrubbers bij de bladvering en bieden daardoor een behoorlijke stabiliteit met soepel weggedrag. Ziet u een geschikte Mercedes Benz Sprinter 311 CDI in onze voorraad? Maak dan eens een proefritje. U kunt ieder gewenst moment bij ons binnenlopen! Doordat we ook iedere gebruikte Mercedes Benz Sprinter, die bij ons binnenkomt, technische controleren en een inspectierapport meegeven weten wij en u exact wat u koopt. Een bedrijfswagen die precies past bij uw wensen, een gerust gevoel bij uw aankoop, een goede service, en een gedegen prijs!
 

Lage exploitatiekosten door de Mercedes Benz sprinter 311 CDI te kopen of leasen.

Dat een automaat een brandstofverslinder is gaat tegenwoordig niet meer op. Wanneer je een  volautomatische Mercedes Benz sprinter 311 CDI hebt  met vijftraps automaat is het verschil in brandstof verbruik met een handgeschakelde tweedehands bedrijfswagen miniem te noemen. Daarnaast zijn de aanschafkosten van een gebruikte Mercedes Benz Sprinter 311 CDI vele male lager dan van een nieuwe Mercedes Benz Sprinter 311 CDI. Wilt u wellicht nog voordeliger uit zijn, overweeg dan om een Mercedes Benz sprinter 311 CDI te leasen.
Sterke punten MB Sprinter
Lage kosten per kilometer
Makkelijk in onderhoud
Hoge standaard uitrusting
Comfortabele cabine
Goede wegligging
Mooie uitstraling
Evolutionaire auto


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug


 
Kleyn Vans on Facebook Kleyn Vans on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Vans on LinkedIn