Op zoek naar een bestelwagen tot de 3,5 ton? Dan is de Mercedes Benz sprinter 211CDI een mooie optie!


De Mercedes Benz Sprinter is al sinds 1995 op de markt. Vanaf die tijd is de bedrijfswagen een grote aanwezige en dat is niet zo verwonderlijk. Iedere upgrade van de Merdeces Sprinter is innovatief en vooruitstrevend te noemen. De Mercedes sprinter 211 CDI, bijvoorbeeld, heeft net als veel andere Mercedes Benz modellen een hoge restwaarde en lage exploitatiekosten. Daarom is een Mercedes tweedehands kopen een slimme zet. Maar er zijn meer pluspunten voor de nieuwe en gebruikte Mercedes Benz Sprinter 211 CDI op te noemen. Met een goed afgemeten wielbasis, drie verschillende hoogtes en vier carrosserielengtes is er een passende oplossing voor iedere gebruiker. In onze voorraad treft u diverse tweedehands Mercedes Benz Sprinters 211 CDI voor een scherpe aankoop- of leaseprijs!


Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

Waarom is de Mercedes Benz Sprinter 211 CDI een juiste keuze?

Met ruim meer dan 100 pk vermogen heeft de Mercedes Benz sprinter 211 CDI een aanzienlijke trekkracht. De gemiddelde Mercedes Benz Sprinter heeft een blok dat ronde de 6,3 l/100 km verbruikt. De wagens zijn gemaakt door de Duitse fabrikant Daimler AG met de gedachte om “eeuwig” mee te gaan. U bent onderweg, aan het werk en het is ook de bedoeling dat u aan het werk blijft zonder oponthoud door een weigerende wagen. De Mercedes Bens Sprinter 211 CDI levert over het algemeen het bewijs dat niet alleen een nieuwe wagen maar een tweedehands bedrijfswagen jaren mee kan.
 

Niet alleen de standaard tests, ook een uitgebreide inspectie voor iedere Mercedes Sprinter 211

Wist u dat de fabrikant ieder type Mercedes Benz op circa 17.000 controlepunten checkt op kwaliteit en veiligheid? U weet dus dat Mercedes een kwaliteitswagen is. Er is meer! Ook een tweedehandse of gebruikte Mercedes Benz moet volgens ons een kwalitatief goede wagen zijn. Vandaar dat wij wanneer u op zoek bent naar een Mercedes Benz sprinter 211 CDI standaard ons volledige inspectie rapport kan inzien. Bij binnenkomst  van een  wagen voert ook Kleyn, omdat wij niet alleen  Ford, Opel, Volkswagen, maar ook Mercedes Benz sprinter dealer zijn, een kwaliteits- en veiligheidscheck uit, voordat we de wagen in onze voorraad opnemen. Wij weten wat de staat is voordat we de Mercedes Benz Sprinter te koop aanbieden en u weet precies wat u krijgt als u een gebruikte Mercedes Benz Sprinter 211 CDI koopt of leaset.
Waarom koopt u bij Kleyn?
Altijd goed geprijsd!
Ruime, snel wisselende voorraad
Zeker van gekende kwaliteit 
Bij elke aankoop een testrapport
Vakkundige technische service
Begeleiding bij invoer / transport
(Export)kentekens snel geregeld
Fatsoenlijk koopmanschap!


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

Voordelen Mercedes Sprinter
Hoog rendement
Laadvriendelijk
Comforabele cabine
Veiligheid door ESP®
Intelligente aandrijftechniek
Uiteenlopende configuraties
Professionele partner

Witte Mercedes Benz Sprinter

 
Kleyn Vans on Facebook Kleyn Vans on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Vans on LinkedIn