Met de gebruikte Ford Transit 260 s van Kleyn voordelig op weg!


Ook bij Kleyn ziet u de Ford Transit 260 s te koop. Deze wagens, zowel nieuwe Ford Transit 260 s, als de tweedehands Ford Transit 260 s, staan bekend als bedrijfswagens met aangename rijeigenschappen en een mooie look. De Fords Transit 260 s hebben zeer uitgebreide cabines, met koffiehouders en opbergvakken op de juiste plaatsen. Een gedegen wagen voor een scherpe prijs!
 
Bij iedere online Ford Transit 260 s vindt u een uitgebreid inspectierapport. Dit rapport krijgt iedere Ford Transit die bij ons binnenkomt. Elke Transit 260 s krijgt een uitgebreide technische controle op diverse vitale punten. U weet daarom altijd wat de kwaliteit is van de Ford Transit 260 s, die wij te koop aanbieden.

Komt u langs voor een proefrit met de tweedehands Ford Transit 260 s? Geen enkel probleem. U hoeft van te voren geen afspraak te maken. Onze medewerkers staan voor u klaar om u alle onderdelen van de aangeboden gebruikte Fords Transit 260 s te laten zien en samen met u een proefrit te maken in de Ford Transit 260 S van uw keuze.


Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

De Ford Transit 260s is een financieel zuinige keuze.

Wanneer u de keuze maakt voor een zuinige Ford Transit 260s gaat u voor een tweedehands Ford Transit die zuinig is in gebruik en onderhoudskosten. We berekenen samen met u wat de financiële voordelen voor 2014 zijn van de gebruikte Ford Transit 260s, die u op het oog heeft.

Ziet u in onze online showroom een geschikte Ford Transit 260 s staan en heeft u een vraag over de kosten, technische staat of een andere vraag? Neemt u dan even contact op met onze verkopers. Zij helpen u graag en vrijblijvend bij iedere vraag over de Ford Transit 260s uit onze voorraad.
 

Een tweedehands Ford Transit 260s leasen ook geen probleem bij Kleyn.

Is het kopen van een Ford Transit 260 S occasion nog even buiten uw budget? Denk dan aan het leasen van een gebruikte Ford Transit 260 s.  Een tweedehands Ford Transit 260 s leasen geeft u vele voordelen. Zo hoeft u bij de Ford Transit 260 s leasing geen aanspraak te maken op uw eigen financiële middelen en heeft u meer bestedingsruimte voor andere zaken terwijl u wel kunt genieten van uw nieuwe Ford Transit 260 s.
Waarom koopt u bij Kleyn?
Altijd goed geprijsd!
Ruime, snel wisselende voorraad
Zeker van gekende kwaliteit 
Bij elke aankoop een testrapport
Vakkundige technische service
Begeleiding bij invoer / transport
(Export)kentekens snel geregeld
Fatsoenlijk koopmanschap!


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

Aanvullende diensten bij Kleyn Vans
Kentekenregistratie
Vrijwaringsbewijzen
Exportkentekens en -keuringen
Algemene Periodieke Keuringen
Tachografen installeren/repareren
Airco’s en koelmotoren repareren
     en bijvullen
Bestelbussen op vrachtwagen laden

Kleyn Services

 
Kleyn Vans on Facebook Kleyn Vans on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Vans on LinkedIn