Wat is Financial Lease bij Kleyn?


Financial Lease bij Kleyn houdt in dat u in principe het voertuig "koopt" en wij ervoor zorgen dat dit 100% voor u gefinancierd wordt. Het is niets minder dan het tegen betaling in gebruik nemen van een auto, met het uiteindelijke doel hiervan de eigenaar te worden. Financial lease is in feite niets anders dan een financiering waarbij uw bedrijf de betaling van de verkoopprijs spreidt over een aantal jaren, vermeerderd met rentekosten. Samen met deze uitgaven en het feit, dat de auto op uw balans staat, kunt u afschrijven op het voertuig.
U betaalt de volledige BTW aan en ontvangt deze met uw maand- of kwartaalaangifte van de Belastingdienst retour.
De mogelijkheid bestaat om een inruil of aanbetaling op te nemen in het contract, waardoor het te financieren bedrag verlaagd kan worden.
U kunt in overleg een slottermijn laten opnemen in de overeenkomst.
 
Het te leasen voertuig komt onder de noemer Financial Lease op uw balans. U betaalt een vast maandelijks leasebedrag voor uw Financial Lease mede omdat de rente ongewijzigd blijft gedurende de looptijd van het leasecontract. U weet exact waar u aan toe bent. Heel transparant dus en dat terwijl u tegelijkertijd gewoon eigenaar bent van het voertuig.
Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug
Kleyn Vans on Facebook Kleyn Vans on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Vans on LinkedIn