Uw nieuwe bedrijfswagen vindt u bij Kleyn Vans!


Op zoek naar een speciale wagen voor uw bedrijf? Kleyn Vans heeft zich gespecialiseerd in tweedehands voertuigen voor het MKB. Voor bedrijven in de hoveniersbranche hebben wij een grote voorraad in kippers, oprijwagens, wagens met open laadbak, pick-ups, of wagens met een groot laad- en/of aanhangvermogen. Kleyn Vans heeft alle Europese merken en types in het assortiment.

Wilt u liever een nieuwe bedrijfswagen leasen dan een nieuwe of gebruikte wagen kopen? Ook dan bent u hier aan het goed adres.  U kunt zelf bepalen wat de looptijd is, en berekenen wat de hoogte van uw maandelijkse kosten zijn. Een oude bedrijfswagen inruilen is ook mogelijk en scheelt u zelfs nog meer in het leasebedrag. Zoek in de complete voorraad

Op merk

Op model

Op prijs
 
Op bouwjaar
 

Heeft u een passende wagen gevonden? Kleyn Vans biedt u altijd een goede prijs maar uw nieuwe bedrijfswagen leasen kan natuurlijk ook!

Neem even contact op met één van onze verkopers om uw wensen te bespreken. Wij laten u vrijblijvend zien welke voertuigen interessant voor u kunnen zijn. Hebben wij het voertuig wat u zoekt niet in onze voorraad? Dan gaan wij speciaal voor u op zoek naar deze wagen!
Waarom koopt u bij Kleyn?
Altijd goed geprijsd!
Ruime, snel wisselende voorraad
Zeker van gekende kwaliteit 
Bij elke aankoop een testrapport
Vakkundige technische service
Begeleiding bij invoer / transport
(Export)kentekens snel geregeld
Fatsoenlijk koopmanschap!


Hulp nodig? Bel me! Skype Bel mij terug

Wij accepteren

Wij accepteren  MasterCard, Ideal, Maestro en Visa

 
Kleyn Vans on Facebook Kleyn Vans on Twitter Kleyn Trucks on Google+ Kleyn Trucks on YouTube Kleyn Trucks on Pinterest Kleyn Vans on LinkedIn